0

Zaujímavé články

Vážení čitatelia, zavítali ste na webovú stránku, ktorú zaujíma predovšetkým zdravie a správny zdravý životný štýl každého z Vás.

Určite ste si všimli, že Vám ponúkame produkty zdravej výživy priamo z prírody, ktoré organizmus nabudia, doplnia mu dôležité vitamíny, stopové prvky a iné pre organizmus a zdravie drahocenné látky. Našou ideou a cieľom je, aby sa sám organizmus dokázal brániť, udržal si vitalitu a zdravie bez chemických látok a hlavne nie, keď je už neskoro. Určite mnohí z Vás budú súhlasiť, že dotyk prírody je, to čo nám dodáva energiu, vitalitu, pocit šťastia a zdravia už pri pohľade na zelené listy a slnečné lúče.

Veľmi dobre si uvedomujeme, keď je niečo poškodené, alebo zdevastované vždy sa takáto vec horšie opravuje ako sa jej predchádza, preto prevencia v podobe zeleného zdravia je na pravom mieste.

Aj keď Vám priamo predstavujeme a ponúkame škálu výrobkov, ktoré majú nie len preventívny, ale aj liečebný charakter aj tak Vás chceme postupne sprevádzať a predstavovať Vám napríklad bylinky, ktoré stretnete bežne niekde na lúke pri prechádzke, praktiky zdravej výživy, očistných kúr organizmu, moderne povedané detoxikácií organizmu a mnoho iného. Chceme Vám priblížiť to najlepšie z prírody a nie len to, možno tipy, triky pri udržaní si postavy, teda ako predísť civilizačným chorobám ako je obezita, vysoký krvný tlak cukrovka a iné. Vždy dobre padne rada, recept, inšpirácia, veď sa jedna o nás, o naše telo a zdravie.

 

Veríme, že si získame Vašu priazeň a tiež, že sa k nám budete radi vracať.

Bylinné krémy a balzamy
Trápia vás časté bolesti, ekzémy či iné zdravotné problémy? Siahnite po prírodných balzamoch z liečivých rastlín. Tie predstavujú zdravú alternatívu k chemicky spracovaným liekom. Prírodné balzamy od spoločnosti HillVital sú prírodné, teda bez parabénovumelých farbívumelých vôni Prírodné balzamy a krémy sú namiešané z najkvalitnejších liečivých rastlín. Ich sila spočíva vo vyváženom množstve účinných bylín a jedinečnej receptúre. Prírodné balzamy..
Zelené potravíny a ich pôsobenie na zdravotný stav
Zelené potraviny majú oproti potravinovým doplnkom najväčšiu výhodu v tom, že pôsobia na organizmus komplexne a že sú živé. Komplexnosť zelených potravín je vyjadrená nielen ich zložením, ale predovšetkým účinkom, ktorý sa prejavia už veľmi skoro po začatí ich užívania. A tak pociťujeme a pozorujeme ako účinky pozitívne - zvýšenie vitality, zlepšenie nálady, úpravu biorytmov, zlepšenie celkového zdravotného stavu, tak aj účinky, ktoré s..
Ako plynie čas a stále viac užívateľov má pozitívne skúsenosti s užívaním zelených potravín, objavujú a postupne i nové a nové poznatky a súvislosti.Jedným z posledných zistení je, že sa objavujú počatia takzvaných zelených bábätiek, kedy ich matky, ktoré boli pred tým dlhodobo liečené pre neplodnosť, po dlhodobejšom užívaní zeleného jačmeňa, cez všetky pesimistické rodinné aj lekárske očakávania zrazu otehotnie a to je veľkým prekvapením nielen ..
Nadváha vedie k vysokému krvnému tlaku, srdcovým ochorením a arterioskleróze. Nadváha v strednom a vyššom veku takmer vždy smeruje k týmto chorobám. Naša strava obsahuje olej a tuk, lúpanú ryžu, biely chlieb a biely rafinovaný cukor v množstve, ktoré sa v tele bezo zvyšku spáli len ťažko. Ak spaľovanie nefunguje, živiny zostávajú nerozložené a ukladajú sa vo forme tuku. Spaľovanie sa deje pomocou enzýmov (cytochrómoxidázy). Podporou enzýmov napom..
Onkologické ochorenia sú stále častejšie. Aj napriek nesporným úspechom medicíny v posledných rokoch, ako z hľadiska včasnej diagnostiky, tak iz hľadiska vo svojich výsledkoch oveľa vyšších percentách úspešnosti liečby a dĺžky prežitia, patrí úmrtie v súvislosti s onkologickým ochorením k druhým najčastejším príčinám smrti v našej republike. Na jednej strane sa teda darí tieto ochorenia včas odhaľovať a pomerne dobre aj liečiť, na druhej strane j..
Funkčný Dyspeptický syndróm (FDS) je skupina najrôznejších príznakov vychádzajúcich z oblasti tráviaceho traktu. FDS trápi veľmi početnú skupinu obyvateľstva predovšetkým vo vyspelých krajinách. Štatistiky uvádzajú postihnutia až 20% populácie. V ČR sú to viac ako 2 milióny ľudí. Príčin, ktoré sa spolupodieľa na FDS, je mnoho. Určite jednou z najdôležitejších je trvalý stres, ďalej uponáhľaný štýl života, nepravideln..
Zelené potraviny a chudokrvnosť - anémia V každom ľudskom tele koluje 5,5 - 6 litrov krvi. Jednou z najdôležitejších funkcií krvi je prenos kyslíka. Bez neho nie je života. Ten sa naviaže na červené krvné farbivo - hemoglobín a červené krvinky ho potom transportujú po tele.V dôsledku&..
ES´Leep je jedinečný produkt s obsahom špeciálnej kombinácie látok - chróm, extrakt višne, extrakt chmeľu a extrakt korenia. Kombináciou týchto látok môžeme pozitívne ovplyvňovať náš mozog - zdajú sa nám dlhšie sny a po ich podaní by sa mala znížiť aj hladina stresového hormónu kortizolu. Poďme sa na jednotlivé komponenty pozrieť podrobnejšie. Esenciálny nutrient je látka, ktorú naše telo potrebuje prijímať zvonka, pretože si ju nevie vyrobiť..
Sú to potraviny s vysokým obsahom nutričných látok v prirodzenom a synergickom. Na rozdiel od syntetických vitamínov sú komplexné a prirodzené. Sama múdra príroda rozhodla o zložení látok, ktoré obsahujú, nič do nich nie je pridané rukou človeka. Vyrástli priamo v prírode, v čistom prostredí a ani pri spracovaní sa do nich nič umelo nepridáva. Ich účinok sa nedá porovnať so žiadnou umelou kombináciou. Látky sú navzájom prepojené a posilujú sa. Ve..
V posledných dvoch storočiach došlo k takým rýchlym zmenám v životnom štýle, v zložení stravy i v stravovacích návykoch, že sa tieto zmeny museli dostať s naším „naprogramovaným“ metabolizmom do rozporu. Navyše široká devastácia životného prostredia spôsobila obrovský nárast záťaže na ľudský organizmus. Rozhliadnime sa však okolo seba. Výskyt respiračných, alergických a kožných ochorení u detí stúpa, a rovnako aj citlivosť na vi..
Zobrazuje sa 1 až 10 z 15 položiek (2 stránok)