0

Kozmetika, hygiéna


Aniónové vložky a muži. Nezmysel? Vôbec nie!

Ide to k sebe viac, než by ste pripustili, či ako si dokážete predstaviť… Pravdivo a úprimne o aniónových vložkách prostredníctvom príbehu jedného muža.

Používanie aniónových vložiek po menopauze

Ja ich už nepotrebujem… Naozaj?  Alebo príbeh o tom, prečo sa ženy po menopauze domnievajú, že nepotrebujú aniónové hygienické vložky.

Slovenská firma vyrába skvelé absorbčné nohavičky nie len na menštruáciu
PERTIES s.r.o. vyrába vysokokvalitné absorpčné nohavičky pre menštruáciu, inkontinenciu a obdobie po pôrode, ktoré môžu nahradiť bežné vložky, tampóny alebo menštruačné kalíšky. Produkty sú vyrobené bez použitia biocídov, neobsahujú látky PFAS, sú vegánske a bezpečné pre ľudský organizmus.V procese vývoja PERTIES nohavičiek firma vyvinula technológiu, ktorá zabezpečuje najväčšiu absorpciu na trhu. Sústredia sa nielen na kvalitu, ale aj na estetik..
Výhody menštruačných nohavičiek PERTIES
Komfortný a neobmedzujúci pocit: PERTIES poskytujú pri nosení pohodlný a neobmedzujúci pocit, čím zabezpečujú maximálny komfort.Absorbcia krvi do Jadra: Krv je efektívne odvádzaná do absorbčného jadra, čo znamená, že žena necíti vlhkosť na pokožke, čo zvyšuje pocit sucha a pohodlia.Pohodlie bez neustálej kontroly: Používanie PERTIES nohavičiek prináša pohodlie bez nutnosti neustálej kontroly, čím ženám uľahčuje každodenný život.Eliminácia zdravot..
Aniónové hygienické vložky Aunity
Aniónové hygienické vložky sú dnes už pomerne známy fenomén, stále sa však nájde niekto, kto sa s týmto priam fascinujúco zaujímavým produktom ešte nestretol.  Aj  vo svete aniónových vložiek, ako vo všetkom, existuje rozmanitosť a užívateľka, či užívateľ sa môže stretnúť s viacerými značkami. Tak isto ako v motoristickom svete nie je auto ako auto, ale líši sa napríklad výkonom či ďalšími vlastnosťa..
Zobrazuje sa 1 až 5 z 5 položiek (1 stránok)