0

Chlorella pyrenoidosa

Jedna tableta obsahuje milióny chlorellových buniek, ktoré sa podieľajú na ozdravení nášho tela. Chlorella nám odovzdáva kompletné spektrum výživných látok i energiu všetkých prírodných živlov. Pestuje sa v teplom klimatickom pásme a tam načerpanou energiou prehrieva ľudský organizmus. Náš výrobca je najrenomovanejšou spracovateľskou spoločnosťou na svete. Užitočné vlastnosti chlorelly sú odbornou verejnosťou sledované už od roku 1890.


Chlorella účinky
Ako Vám pomáha chlorella pyrenoidosa? Jedna tableta obsahuje milióny chlorellových buniek, ktoré sa podieľajú na ozdravení nášho tela. Chlorella nám dodáva kompletné spektrum výživných látok i energiu zo všetkých prírodných živlov. Pestuje sa v teplom klimatickom pásme, v ktorom načerpá energiu a prehrieva ňou ľudský organizmus. Náš výrobca je najrenomovanejšou spracovateľskou spoločnosťou na svete. Užitočné vlastnosti chlorelly ..
Zloženie chlorelly
Unikátne látky chlorelly Sporopolleín Táto látka je zahrnutá v strednej časti bunkovej steny Chlorelly pyrenoidosy. Chlorellová vláknina pôsobí vďaka sporopolleínu úplne výnimočne. Bunkové steny na seba nevratne viažu toxické látky, ktoré potom z organizmu odchádzajú prirodzenou cestou (stolicou). Dr. Liebke sa venoval výskumu očistných schopností chlorelly u ľudí trpiacich otravou zubnými (amalgámovými) výplňami. Konš..
Chlorella dávkovanie a užívanie
Chlorella má schopnosť detoxikovať črevá mechanicky čistí črevo od usadenín, jej vláknina vie absorbovať a potom odvádzať z tela ťažké kovy a jedy. Aby sme sa vyhli prudkej čistiacej reakcii, je vhodné dávkovať chlorellu postupne až na ideálnu dávku, ktorá sa najčastejšie odvodzuje od zelenkastej farby stolice. Všeobecne teda platí, že postačujúca dávka pre každého z nás je taká, ktorá trvalo spôsobuje zelenkasté sfarbenie stolice.Ako správne dáv..
Kontraindikácie - Chlorella Pyrenoidosa
stavy akútneho zhoršenia M. Crohn alebo ulceróznej kolitídy, kedy sa objavuje v stolici najmä krv alergia na riasu prejavujúce sa ako neprimeraná očistná reakcia, kedy sa ani po znížení dávky a predĺženie intervalu podávania riasy stav reakcie nezlepšuje autoimunitné ochorenie neprimerane reagujúce na podávanie riasy ťažké, chronické hnačky alebo zvracanie stavy po transplantáciách orgánov a tkanív na zásadné imuno..
Kde a ako sa pestuje Chlorella Pyrenoidosa
Chlorella Pyrenoidosa GW sa pestuje na Taiwane, iné chlorelly napríklad v Japonsku či v Číne, na miestach, kde sú pre jej rast ideálne klimatické podmienky: teplo a slniečko. Vďaka slnku má riasa Chlorella vysoký obsah chlorofylu, čo je vidieť na jej krásne, smaragdovo zelenej farbe. V iných zemepisných šírkach a v nevyrovnanej klíme je chlorella vystavená kolísavým podmienkam, čím klesá jej úžitková hodnota. K výrobe sa používa 100% chlorellové ..
Chlorella Pyrenoidosa a rakovina
Onkologické choroby sú čoraz častejšie. Aj napriek úspechom medicíny v posledných rokoch, ako i z hľadiska včasnej diagnostiky, tak i z hľadiska vo svojich výsledkoch oveľa vyšších percentách úspešnosti liečby a dĺžky prežitie, patrí úmrtie v súvislosti s onkologickým ochorením k druhým najčastejším príčinám smrti v našej republike. Na jednej strane sa teda darí tieto ochorenia včas odhaľovať a pomerne dobre aj liečiť, na druhej strane je ..
Porovnanie mladého jačmeňa a Chlorelly Pyrenoidosy
Aké má prednosti Mladý jačmeň oproti sladkovodné riase? Mladý jačmeň je zásadotvornejší. Mladý jačmeň má 100% vstrebateľnosť. Mladý jačmeň má väčšiu antioxidačnú schopnosť. Mladý jačmeň neobsahuje žiadnu vlákninu. Mladý jačmeň podporuje pitný režim.Inými slovami: Mladý jačmeň nenahraditeľný u rakovinového bujnenia. Mladý jačmeň vhodný u akútnych zápaloch čriev. Mladý jačmeň veľmi veľkým pomocníkom v boji proti vírusovým oc..
Zobrazuje sa 1 až 7 z 7 položiek (1 stránok)