0

NEIO® - molekula života

Jedinečný flavonoidový komplex pre zdravie a jeho ochranu, krásu, dlhovekosť a mladosť

NEIO® je patentovaný unikátny flavonoidový komplex, ktorého vedecky overené účinky sú fenomenálne. Produkt, ktorého patent bol ocenený Svetovou organizáciou duševného vlastníctva WIPO AWARD ako najlepší vynález na svete v roku 2009. Jedná sa o objav špecifickej molekuly, nazvanej „molekula života".

NEIO® je veľmi silný antioxidant, ktorý zabezpečuje elimináciu toxických látok v organizme. Je to unikátny flavonoidový komplex, zložený výhradne z najúčinnejších bioflavonoidov, ktoré sú najstaršími molekulami na Zemi s vekom viac než tri miliardy rokov.

Majú celé spektrum prospešných vlastností – antimutagénne, protivírusové, protizápalové, protionkologické, antidiabetické, antialergické, antiaterosklerotické, hepatoprotektívne, antiastmatické a iné účinky.


NEIO®, jeho účinky a flavonoidy
Pôvodný prípravok dostal názov na základe dosiahnutých výsledkov pri podávaní prípravku zvieratkám. Normálny životný cyklus v priebehu pokusov v živom organizme, resp. zúčastnených zvierat všeobecne nepresahuje rok. Zvieratám, ktorým sa podával roztok MATUZALEMu, sa dobre cítili aj po 14 mesiacoch a na prekvapenie vedcov sa dožili veku 2 rokov. Predlžený vek života bol podkladom pre rozhodnutie pomenovať prípravok MATUZALEM - neskôr bol p..
Antioxidačný potenciál MATUZALEMu
Silný antioxidačný potenciál MATUZALEMu® (viac než 10 násobok vitamínu E) zabezpečuje elimináciu veľmi toxických látok v organizme, s ktorými si bežné antioxidanty nedokážu poradiť, aj keď ich skonzumujeme vo veľkom množstve. MATUZALEM® chráni bunky pred toxickým poškodením škodlivými látkami z vonkajšieho prostredia, ale aj proti tým, ktoré sa tvoria v tele (napr. pri nesprávnej životospráve, vedľajšie negatívne účinky liekov, pri stre..
Čo sú to flavonoidy?
Čo sú to flavonoidy? Flavonoidy sú prírodné látky, ktoré sa nachádzajú v malých množstvách v ovocí, zelenine, v kvetoch, v čaji a iných potravinách, ktoré denne prijímame. Klinické a experimentálne sledovania ukázali, že flavonoidy majú protizápalový, protivírusový a antioxidačný účinok. Chránia bunky pred toxickým pôsobením škodlivých látok z vonkajšieho prostredia, ale aj proti tým, ktoré sa tvoria v tele. Obnovujú prirodzený stav ..
Matuzalem – dávkovanie a použitie jednotlivých druhov
DÁVKOVANIE Každý zdravotný problém si vyžaduje špecifický prístup. Naše denné starosti, spôsob myslenia, životný štýl a celková životospráva prispievajú k formovaniu imunitného systému. Staré známe pravidlo „Ako zaseješ, takú budeš zbierať úrodu" v tomto prípade platí dvojnásobne. Na základe dlhoročných skúseností a odozvy od klientov môžeme odporučiť nasledovné dávkovania:Správne dávkovanie je veľmi dôležité. Tak ako dodržiavanie pitnéh..
Zobrazuje sa 1 až 4 z 4 položiek (1 stránok)