0

NEIO®, jeho účinky a flavonoidy

NEIO®, jeho účinky a flavonoidy

Pôvodný prípravok dostal názov na základe dosiahnutých výsledkov pri podávaní prípravku zvieratkám. Normálny životný cyklus v priebehu pokusov v živom organizme, resp. zúčastnených zvierat všeobecne nepresahuje rok. Zvieratám, ktorým sa podával roztok MATUZALEMu, sa dobre cítili aj po 14 mesiacoch a na prekvapenie vedcov sa dožili veku 2 rokov. Predlžený vek života bol podkladom pre rozhodnutie pomenovať prípravok MATUZALEM - neskôr bol premenovaný na NEIO®.

Dlhovekosť Matuzalema, biblicky jednoznačne potvrdená, mohla byť spôsobená psychickou a fyzickou rovnováhou, panenskou čistotou prírody a ekologicky orientovanou spoločnosťou. Dnes sa v niektorých serióznych vedeckých kruhoch staroba považuje za chorobu, ktorá je geneticky kódovaná. Tým vzniká predpoklad teórie o nesmrteľnosti, ktorá má však úplne reálny základ. A určite v nej budú hrať úlohu energeticky výnimočné molekuly, ku ktorým patria aj špecifické komplexy vybraných flavonoidov, nositeľov informácií.

Biblický Matuzalem sa dožil veku 969 rokov. Dobré zdravie a dlhý vek je dostupný každému, americkí vedci potvrdili, že každý človek má geneticky daných minimálne 120 a viac rokov života. Podľa skríningových pokusov by bol NEIO® schopný významne napomôcť predĺženiu života.

Molekula života

Ide o jedinečný súbor flavonoidov, ktoré patria medzi jedny z najúčinnejších a najsilnejších antioxidantov prírodného pôvodu. Pravidelná aplikácia a užívanie prípravkov NEIO® dodáva organizmu vysoko účinné antioxidanty v podobe Molekuly života doplnené o vitamíny, ktoré taktiež prispievajú k ochrane buniek pred oxidatívnym stresom.


Zloženie prípravkov NEIO®


NEIO® je flavonoidový komplex rastlinného pôvodu. Tieto komplexy flavonoidov sa nachádzajú v prípravku vo forme mono - až oligomérov, vyskytujúce sa medzi inými v listoch zeleného a čierneho čaju, eventuálne v jadrách červeného hrozna a prakticky v rôznych pomeroch takmer vo všetkých rastlinách, hlavne v semienkach a kožiach plodov.

Tieto kmeňové molekuly v rastlinách vznikajú cestou fotosyntézy a sú vedľajšími produktmi rastlinného metabolizmu. V rastlinách sú prítomné v tekutej forme, ich funkcia spočíva v ochrane rastlinstva proti vonkajšiemu i vnútornému poškodeniu.

Čo to sú Flavonoidy


Flavonoidy sú prírodné látky, ktoré sa nachádzajú v malých množstvách v ovocí, zelenine, v kvetoch, v čaji a iných potravinách, ktoré denne prijímame. Klinické a experimentálne sledovania ukázali, že flavonoidy majú protizápalový, protivírusový a antioxidačný účinok. Chránia bunky pred toxickým pôsobením škodlivých látok z vonkajšieho prostredia, ale aj proti tým, ktoré sa tvoria v tele. Obnovujú prirodzený stav buniek, brzdia degeneratívne procesy ochranou proti následkom oxidačného stresu. Neresorbované flavonoidy sa vylučujú močom a stolicou ako iné prirodzené zvyšky potravy.

Rôzne typy a podoby flavonoidov, ktoré sa niekedy nazývajú aj ako bioflavonoidy, nachádzame v mnohých rastlinách, vrátane tých, ktoré sú súčasťou našej stravy. Medzi najznámejšie zdroje flavonoidov patria lesné plody, hrozno, citrusy, kakaové bôby, arašidy, petržlen alebo cibuľa.

Výroba účinnej látky vzniká nanotechnologicky patentovaným postupom. Vďaka nanotechnológii sú oligomérne formy flavonoidov v prípravku NEIO® prítomné v pôvodnom stave. To znamená, že výsledné molekuly získané špecifickým procesom sa nevychyľujú zo svojej rovnovážnej polohy a ich elektrický náboj je v rovnováhe. Výsledkom toho po vniknutí do ľudského organizmu sa správajú ako prirodzená súčasť organizmu, teda vykonávajú svoju pôvodnú funkciu - vytváranie „poriadku".

Počas užívania NEIO® sa dostávajú do organizmu „molekuly života", ktoré inteligentným spôsobom komunikujú s bunkami organizmu a prioritne upravujú rovnovážny stav buniek a významným spôsobom zabraňujú množeniu degenerovaných a mutovaných buniek. Vďaka nízkej osmolarite sa voľne dostávajú cez cytoplazmu buniek a z rovnovážnej polohy vychýlené bunky a ich stavebné elementy dostávajú do rovnovážneho stavu cestou voľných elektrónov, teda vrátia zlatú strednú cestu, výsledkom čoho je normalizácia funkcií buniek a medzibunkového informačného toku. Vďaka veľmi veľkému počtu voľných elektrónov vyselektujú a/alebo naviažu v organizme sa nachádzajúce voľnými radikálmi disponujúce škodlivé atómy, časti molekúl, molekuly. V priebehu vysporiadania rovnovážnych stavov sú schopné aj odovzdať elektróny. Teda v prípade buniek sú schopné elektróny nielen odobrať, ale aj poskytnúť.


Vzhľadom na veľké množstvo elektrónov a disponujúce základné vlastnosti patrí NEIO® do výberovej kategórie antioxidantov - do kategórie čističov /scavenger/, čiže najefektívnejšie elementy vychytávania voľných radikálov. Veľkou výhodou prípravku je, že vytvára predpoklady, podľa ktorých účinok voľných radikálov nie je pre organizmus škodlivý.

Antioxidanty vo všeobecnosti zohrávajú v organizme nesmierne dôležitú úlohu. Pri súčasnom stresovom spôsobe života a u väčšiny obyvateľstva aj nevhodných stravovacích návykov, sa enormná záťaž imunitného systému prejavuje v náraste chorôb a všeobecnom zhoršení zdravia. Pri dostatočnom príjme dokážu antioxidanty výrazne „odľahčiť" imunitný systém tým, že napomáhajú organizmu zbavovať sa toxických látok, ktoré poškodzujú bunky, tkanivá, nervový systém, a pod. Podstatný je aj fakt, že nie moc zaťažený imunitný systém sa potom dokáže lepšie vysporiadať s rôznymi ochoreniami.

Molekuly nachádzajúce sa v tomto roztoku už spomínanými vlastnosťami poskytujú významnú ochranu našim bunkám a dokázateľne ochraňujú pred spomínanými degeneratívnymi vplyvmi.


Na základe pokusov a vyšetrení vykonaných na Lekárskej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave bol meraním dokázaný ochranný vplyv molekúl nachádzajúcich sa v roztoku, ďalej výnimočný antioxidatívny účinok, ktorý sa vyznačuje selektívnou kategóriou (viď Praktické merania NEIO ). Sú schopné ochrániť DNA v jadre, zabraňujúc jej degenerácii, a vplyvom voľných elektrónov priaznivo ovplyvniť elektrický náboj buniek a ich molekúl, teda navodiť rovnovážny stav.

Pomer účinnosti doteraz najsilnejšieho antioxidantu vitamínu E k účinnej molekule NEIO® je 10,5 násobok účinku vitamínu E (viď Antioxidačný potenciál ).

Obrovskou výhodou je aj to, že nakoľko tieto látky sú produktom konečného rastlinného metabolizmu, tak nemajú žiadne bočné účinky a ani sa žiadne nepredpokladajú. V medicíne je látka, ktorá nemá nežiaduce bočné účinky cenená najvyššie. Takýmto spôsobom môžeme získať a vyizolovať preparát, ktorý je bežne dostupný v malom množstve v potrave a zároveň sa neobávať nežiaducich efektov. Následne užitím vznikajú metabolity a bežne pokračuje polymerizácia v gastro-intestinálnom trakte ďalej. Použiteľnosť je prakticky univerzálna.

Výživa a náš životný štýl hrajú dôležitú úlohu v rozvoji tzv. „civilizačných" ochorení". Na základe informácií o zdravej a prospešnej životospráve všetci vieme, že ochorenia sa môžu vyvíjať dlhé roky. V dôsledku toho zázraky neexistujú.

Niet nad základné pravidlo:

„Zdravá výživa je najlepší liek, rozumný a primeraný životný štýl je nenahraditeľný."

Naše správanie a slobodný výber každého je jedinečný, preto odporúčame predovšetkým sa riadiť takýmito zásadami, nakoľko tie sa nahradiť nedajú žiadnym liekom, podporným prípravkom alebo aj zázrakom.

Záleží to len od nás a preto od srdca radíme, všetkým si svoje zdravie strážiť v každom období a prijímať denné radosti aj starosti bez stresu, s láskou, bez ohľadu aké sú.

Pokiaľ máte problémy, vhodnou životosprávou kombinovanou s prijímaním flavonoidového komplexu si môžete vždy napomôcť zvýšiť kvalitu svojho života.


Odporúčame prečítať: Matuzalem – dávkovanie a použitie jednotlivých druhov


Produkty ktoré odporúčame

NEIO NEGATIVE IONE Dual 30 + 30 Kapsuly / 90 dní

NEIO NEGATIVE IONE Dual 30 + 30 Kapsuly / 90 dní

Obsah: 1 balenie obsahuje 30 + 30 tabliet. - 3 baleniaTablety sú balen..

132,00 EUR Ex Tax: 110,00 EUR