0

Chlorella Green Ways

Chlorella Green Ways O produkte:

Chlorella je širokozáberovný očistný prostriedok. Je najbohatším zdrojom chlorofylu na zemi, ktorý zlepšuje ľudom krvný obraz, urýchľuje hojenie rán a bráni zápalom. Zlepšuje tiež okysličenie organizmu, čím bráni vzniku infekčného prostredia.  Chlorella pyrenoidosa je jednobunečná sladkovodná riasa s najvyšším obsahom chlorofylu, vďaka čomu dostala aj pomenovanie. Jedna tableta obsahuje milióny chlorellových buniek, ktoré sa podieľajú na ozdravení nášho tela. Chutí i vonia trošku ako tráva.


Pestuje sa v Thaj-wane v teplom klimatickom pásme a tam načerpanou energiou prehrieva ľudský organizmus. Spoločnosť, vyrábajúca surovinu pre Green Ways, vlastní certifikát ISO 9002 a certifikát medzinárodnej kvality, čím je uznávaná ako spoločnosť určujúca štandard kvality. V Thaj-wane je výrobca licencovaný k dovozu a predaju svojich produktov v kategórii "liečivých potravín". Užitočné vlastnosti Chlorelly sú odbornou verejnosťou sledované už od roku 1890. Chlorella pyrenoidosa je nezávisle (priebežne) testovaná kontrolnými úradmi - má minimálne 80% a vyššiu stráviteľnosť.

Pri výrobe sa použil 100% čistý chlorellový prášok bez akýchkoľvek plnív, spojív či farbív. Hladký povrch tablety zaručuje minimálnu kontaktnú plochu pre nečistoty, baktérie a prach.

 

Alergizujúca zložka
Feoforbidy (derivát chlorofylu) 18,7 mg/100 g. Norma je 60 mg/100 g. Chlorella Green Ways ich obsahuje najmenšie množstvo. Sme zatiaľ jedinou spoločnosťou, ktorá ich množstvo uvádza!

Ak vás zaujal tento produkt a chcete viac informácii o produkte tak volajte 0907 025707

 

Všeobecné odporúčanie, dávkovanie:

Muž: 3x5 tabliet chlorely
Žena: 3x4 tablety chlorely
Uvedené dávkovanie je minimálne.

Chlorellu je vhodné užívať po jedle, ale aj medzi jedlami. Diabetikom pomáha stabilizovať krvný cukor, keď ju užívajú rozdelenú do viacerých dávok, ľudia s krvácavosťou ďasien cmúľajú chlorellu pre jej hojivý a dezodoračný účinok aj 10x denne. Vytvára zásadité PH a bráni tvorbe zubných kazov. 
Dávky postupne zvyšujte nechajte organizmus priviknúť na chlorellu. Napr. 1.deň 3x1 tabletu, druhý 3x2 ….atď. Postupne zvýšte na potrebné množstvo, pokial nie je zelená stolica. Uvedené dávkovanie je minimálne. Nezabudnite – poddávkovanie je zbytočné, predávkovanie nehrozí.

Upozornenie: Treba dodržiavať pitný režím !!!

Poznámka:
Pri autoimunitných ochoreniach je vhodné prejsť na zelenú stravu veľmi pozvolna. Zelené potraviny súčasne nekonzumujeme  pri ožarovaní, alebo pri transplantácii orgánov.

Povolenie k predaju: HH SR-3250/2004-HŽPP/Ht dňa 18.5.2004


Viac informácií o tomto produkte si môžete prečítať v časti Chlorella pyrenoidosa >>

Produkty ktoré odporúčame

..

0,00 EUR Ex Tax: 0,00 EUR