0

Zelený jačmeň Green Ways

Zelený jačmeň Green Ways

O produkte Jačmeň:


Zelený jačmeň je živá enzymaticky šťava z mladých lístkov jačmeňa v podobe 100%-ne čistého a nepasterizovaného prášku bez trávnej vlákniny. Obsahuje celé spektrum živých enzýmov, vitamínov, minerálnych látok, stopových prvkov a aminokyselín v prírodnej forme. Má vysoký obsah betakaroténu, vitamínu C, E a vitamínov radu B: B1, B2, B3, B6, biotínu, kyseliny listovej, kyseliny pantotenovej a cholínu, príbuzného vitamínu B. Obsahuje významné množstvo mangánu a zinku.

Zelený jačmeň obnovuje acido-alkalickú rovnováhu. Je najucelenejšia zásadotvorná strava. Obsahuje vitamíny, ktoré aktivujú enzýmy pomáhajúce pri prevencii ochorení a patologických stavov.
Enzymatická aktivita bola zmeraná u 20 známych enzýmov, ako napr. superoxid dismutáza, kataláza, cytochróm oxidáza a ďalších.

Mladý jačmeň obsahuje v porovnaní s pšenicou 25x viac draslíka, 37x viac vápnika, viac ako dvojnásobok horčíka, 5x viac železa, ale o polovicu menej fosforu - prvku, ktorý prebýva vo väčšine požívatín.


Zelený jačmeň neobsahuje VLÁKNINU !


O hodnote nápoja z jačmeňa rozhoduje nielen zloženie, ale aj forma spracovania.

Jačmeň GW je spracovávaný maximálne šetrne a obsahuje preto široké spektrum živých enzýmov. Vďaka krátkemu, minútovému sušeniu v aerodisperznej sušičke pri teplote max 31 °C je Jačmeň GW „živým" produktom. Jačmeň GW neobsahuje žiadne prísady, ide o úplne čistý prírodný produkt. Nie je pasterizovaný a je maximálne vstrebateľný.

 

Môžu ho užívať ako dospelí, tak i deti, tehotné a dojčiace mamičky. Šťava z mladého jačmeňa má rovnaké ph ako materské mlieko. Nápoj z mladého jačmeňa je vhodný aj pre diabetikov. Tento produkt je v USA uznaný ako bezpečná a užitočná potravina pre diabetikov. Vysušená šťava z jačmeňa neobsahuje lepok (glutén).

 

Množstvo: 250g balenie Mladého Jačmeňa GW, 3-mesačné balenie pre jednu osobu. Doporučené užívanie je ráno a večer t.j. 2 poháre denne - teda balenie vydrží približne 90 dní pre jednu osobu.

 

Odporúčané použitie
1 – 3 krát denne rozpustiť jednu zarovnanú kávovú lyžičku v cca 2 dcl neperlivej vody (studenej) alebo ovocnej šťavy a vypiť. Vhodnejšie je použiť šejker na vymiešanie nápoja.

Pestovaný : v Utahu


 

Certifikáty

 V júni 2015 prebehol na GW recertifikačný audit ISO 9001, medzinárodné normy zamerané na management a preukazovanie kvality a tiež certifikačný audit systému HACCP. Táto certifikácia je najprísnejšie dostupná forma kontroly. Výsledkom bolo opätovné získanie tohto certifikátu.  


Viac informácií o tomto produkte si môžete prečítať v časti Zelený jačmeň >>


Produkty ktoré odporúčame

Jačmen Green Ways 300g

Jačmen Green Ways 300g

Množstvo:  300g  balenie zeleného jačmeňa Jačmeň G..

50,00 EUR Ex Tax: 41,67 EUR